Senior projektledare

LMTs affärsområde Building är i behov av en senior projektledare inom el. Uppdragen innebär utredning, förstudier, projektering kontroll och besiktningar för olika typer av byggnationer såsom industrier, kontor, handelshus, bostäder vägbelysning skolor etc.

Våra kunder är totalentreprenörer, elentreprenörer, bostadsrättsföreningar etc och arbeten utförs inom både offentlig och privat sektor i Skåne, Blekinge och södra Småland.
Som projektledare på LMT innebär din roll att du har ett helhetsansvar för projekt från uppstart till avslut där du arbetar med flera projekt parallellt och ser till att mål uppnås vad gäller leverans, tid, kvalitét, kostnad och kundnöjdhet. Du planerar, samordnar och driver projektet framåt med hjälp av dina kollegor. Du kommer att ha kontakt med kunder, kollegor och leverantörer som är involverade i projekten. Som senior projektledare säkerställer du att projekten genomförs i enlighet med gällande lagar och förordningar samt enligt LMT s kvalitets- och miljöledningssystem.

https://wikan.se/Ledigt-jobb/5991/Senior-projektledare

« Gå tillbaka

Intresserad av att veta mer?

Kontakta mig så berättar jag mer

Stefan Cesar

scr@lmt.se eller 040-680 61 55

Engineering

Kvalificerad kompetens för att utveckla och effektivisera verksamheter inom industrisektorn.

Läs mer »

Building

Heltäckande konsulttjänster till fastighetssektorn inom kraft, belysning, tele, säkerhet & automation.

Läs mer »

Automation/IT

Kundanpassade automations- & IT lösningar genom integration av standardprodukter för flertalet verksamheter.

Läs mer »