PROJEKTLEDARE (publ 2022-06-29)

LMT sysselsätter ett 30-tal medarbetare fördelat på våra kontor i Malmö, Kristianstad, Hässleholm och Svenljunga. Vi söker nu en projektledare som vill vara med och utvecklas i en utmanande verksamhet inom vår avdelning Building i Malmö.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare hos oss ansvarar du för att leda och driva projekt, ofta flera parallellt. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, från kundförfrågan, till offert fram till att ett projekt är avslutat. I takt med att du levererar helhetskonceptet är du även ansvarig för att säkerställa och genomföra en högkvalitativ kundupplevelse. Du har en bred roll med många kontaktytor där du har en tät dialog med medarbetare, beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.

Ditt dagliga arbete innefattar kundmöten, genomförande av resurs- och kostnadsberäkningar och offerthantering till kund. Därtill är du delaktig i sammansättning av arbetsgrupper utifrån projekt. Som del av ditt arbete arbetar du även med framtagning av ritningsunderlag med CAD som verktyg i nära samarbete med konstruktörer. På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter på företaget.

DIN BAKGRUND / DINA EGENSKAPER
• Ingenjörsutbildning anses meriterande
• Minst 3-5 års erfarenhet av elkonstruktion och elprojektering, gärna från elkonsultbranschen
• Erfarenhet av utförande av besiktningar och ett kontaktnät inom branschen anses meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl skrift
• B-körkort

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Vidare är du en person som trivs med att ha många kontaktytor och du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Du har en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför. För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och tycker om att få saker gjorda. Du är en person som är hjälpsam och som gärna ställer upp för att stötta andra.

INFORMATION OCH KONTAKT
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med placering i Malmö. Då vi också har kontor i Hässleholm går det bra att kombinera arbetstiden även där.

Vid frågor och funderingar om tjänsten, kontakta avdelningschef Stefan Cesar på telefon 040-680 61 55 eller via mail: scr@lmt.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi gör löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

 

« Gå tillbaka

Intresserad av att veta mer?

Kontakta mig så berättar jag mer

Stefan Cesar

Telefon: 040-680 61 55 eller via mail: scr@lmt.se

Engineering

Kvalificerad kompetens för att utveckla och effektivisera verksamheter inom industrisektorn.

Läs mer »

Building

Heltäckande konsulttjänster till fastighetssektorn inom kraft, belysning, tele, säkerhet & automation.

Läs mer »

Automation/IT

Kundanpassade automations- & IT lösningar genom integration av standardprodukter för flertalet verksamheter.

Läs mer »